Overslaan en naar de inhoud gaan

outdoor - teambuilding - training - events

FAQ

 • Heb je een specifieke vraag, of vind je de gewenste info hier niet terug? Wij helpen je graag verder via mail of telefoon!

  info@wildtrails.be - tel. +32 84 36 85 50. Wens je binnen de 3 dagen te reserveren, of wil je ons buiten de kantooruren bereiken?  tel. +32 474 84 80 84

 • Wanneer is Wildtrails open?

  Wildtrails is het hele jaar open behalve op  25/12 & 1/1.


 • Gaan de activiteiten ook door in geval van slecht weer?

  Ja, de geplande activiteiten gaan steeds door. Als jullie goed uitgerust* zijn volgens de weersvoorspelling dan kan een regenbui de pret absoluut niet bederven! In geval van extreme weersomstandigheden nemen we contact met u op om samen een alternatief te bespreken. *een goede briefing & voorbereiding kan veel problemen voorkomen: goede regenkledij, reservekledij, stevige schoenen of laarzen, reservekledij, … slecht weer bestaat niet … alleen slechte kledij & voorbereiding ( zie praktische info).

   

 • Moeten we op voorhand reserveren?

  Om de mogelijkheid en plaats voor een activiteit te kunnen garanderen reserveert u best vooraf. Wij zijn hiervoor steeds bereikbaar. Ook buiten de kantooruren, en voor een reservatie op korte termijn* kan u ons contacteren op het nummer +32 474 84 80 84.

  *voor morgen of overmorgen, vandaag, in het weekend of op een feestdag als de kantoren gesloten zijn. 

 • Is er voldoende parking bij het Wildtrails Basecamp? Is de parking betalend?

  Wildtrails stelt een ruime parking ter beschikking op het domein (zie pijlen ter plaatse). Indien deze volzet is kan u ook steeds parkeren aan de kerk van het dorp.

  Ons dorp is slechts één straat groot, respecteer onze buren & parkeer alleen maar op onze parking of aan de kerk … niet in het dorp. Alle parkeerplaatsen zijn gratis.  Zie hier voor wegbeschrijving

 • Is het Wildtrails Basecamp bereikbaar via het openbaar vervoer?

  Het openbaar vervoer is beperkt qua uurregeling, maar wel mogelijk. Het dichtstbijzijnde treinstation is Melreux- Hotton. Van daaruit kan u de bus TEC nemen, richting La Roche en Ardenne. U kan afstappen aan de halte van de kerk van Jupille, op slechts 100m van het Wildtrails Basecamp.

 • Is een eigen picknick toegelaten op het Wildtrails domein?

  Ja, je mag een eigen picknick en drank consumeren op de site van  Wildtrails bij het Basecamp . Als jullie binnen wensen te picknicken  vragen we daarentegen wel om drank van Wildtrails te nemen.

 • Is er mogelijkheid om een lunch, drank of andere catering te voorzien door Wildtrails ?

  Ja, u kan steeds een drankje of een ijsje bestellen bij ons. Voor een  ontbijt, lunch of een andere maaltijd dient u vooraf te reserveren.

 • Hoe verloopt de betaling van een activiteit bij Wildtrails?

  Voor een individuele reservatie gebeurt de betaling vooraf via overschrijving ofwel via Bancontact of contant ter plaatse, bij de aanvang van het programma. Voor een groepsreservatie vragen we om de betaling (deels) vooraf via overschrijving te regelen.

 • Kan ik ter plaatse pinnen / met Bancontact betalen?

  Ja, Wildtrails heeft een betaalautomaat in het Basecamp.

 • Zijn de activiteiten ook toegelaten voor vrijgezellenfeestjes?

  Je mag deelnemen aan de activiteiten in het kader van een vrijgezellenfeestje, maar we rekenen op een correct gedrag ter plaatse. Voor veiligheidsredenen is het strikt verboden om deel te nemen aan de activiteiten onder invloed van alcohol.  Voor & tijdens de activiteiten is alcohol verboden. Wildtrails behoudt zich dan ook het recht om de toegang te weigeren aan deelnemers waarvan een vermoeden van consumptie zichtbaar is.  Indien jullie bij ons overnachten voor een vrijgezellenfeest, kan dit enkel door dit vooraf te melden, duidelijke timing & programma door te geven. We houden onze buren, ons dorp & natuur te vriend. Bras & zuippartijen zijn daarom NIET welkom. Indien u toch boekt zonder dit te melden of zonder goedkeuring, heeft Wildtrails het recht om jullie te weigeren, het gebouw of domein van Wildtrails te verlaten zonder schade vergoeding.

 • Zijn honden toegelaten op het Wildtrails domein?

  Honden mogen niet deelnemen aan de activiteiten, maar zijn wel toegelaten op het domein mits respect van de volgende regels:

  • De hond wordt steeds aan de leiband gehouden.

  • De hond is geen bron van lawaaioverlast.

  • De hond wordt nooit alleen achtergelaten op het domein.

  • De hondenpoep wordt onmiddellijk opgeraapt.

NAVIGATIE

Nieuwsbrief