Overslaan en naar de inhoud gaan

outdoor - teambuilding - training - events

Het Laatste Nieuws: Buffalo’s kijken omhoog

Buffalo’s kijken omhoog

AA Gent vertoeft sinds maandag tot en met vrijdagochtend in Jupille, waar het met de organisatie ‘Wildtrails’ een weekje teambuilding organiseert. En net als op het veld zijn de Buffalo’s ambitieus.

Gisteren stonden de Via Ferrata, de Death Ride en rotsklimmen op het programma. Met name Kalu en vooral Anderson Esiti keken bijzonder op tegen die activiteiten. “Dit is een moment om mekaar anders te leren kennen en de spelers uit hun comfortzone te halen”, aldus Hein Vanhaezebrouck, die de voetbalactiviteiten inperkt omwille van de slechte toestand van het veld van Marloie. “Het is schitterend hoe Esiti zijn hoogtevrees overwon met de hulp van de hele groep. Het is een uitdaging voor de hele groep om in alles ver te gaan. Ik moet zeggen dat er een geweldige drive in deze ploeg zit. In sommige activiteiten zit er competitie. In andere niet, zoals bij de afdaling met de mountainbike, omdat het een beetje gevaarlijk was. Maar als ik zag hoe de spelers daar vlamden, kan ik alleen maar zeggen dat we met deze groep verder staan dan vorig jaar. Mentaal zie ik dingen die me heel veel plezier doen.” Samuel Kalu hield overigens schaafwonden over aan een val tijdens de mountainbiketocht.


Milicevic (hamstring) bleef net als Asare en Gershon (beiden revalidatie) in Gent achter. Moses Simon en Louis Verstraete zijn wel mee in Jupille, maar ontbraken gisteren wegens ziekte. Ook de jongeren Koïta, Cagro, Raskin en De Smet zijn mee op stage.


Vrijdagochtend keert Gent terug. ’s Avonds staat er dan een oefenwedstrijd tegen Dikkelvenne op het programma, zaterdagnamiddag is er op het oefencentrum een oefenwedstrijd achter gesloten deuren tegen Roeselare. (RN)

Lees hier het volledige artikel 

NAVIGATIE

Nieuwsbrief