Overslaan en naar de inhoud gaan

outdoor - teambuilding - training - events

Kamers 7 Kamers
Badkamers 7 Badkamers
Bedden 20 Bedden
Meeting rooms 1 Meeting rooms
Plenair 15 Plenair

Les Pieds dans l'Eau is een oud gerenoveerd boerderijtje in het dorpje Jupille-sur-Ourthe, in het hart van de Ardennen. Het terras staat letterlijk met "zijn voeten in het water"... Binnen heeft u een knusse ruimte met open haard, waar u kan vergaderen of brainstormen met zicht op de Ourthe.

Voor grotere teams kunnen Pieds dans l'eau, Petit Clément, Jeanne de Jupille en Basecamp gecombineerd worden via de Village Concept. Deze gebouwen liggen op slechts 10 meter van elkaar.

Ons concept:

Wildtrails beschikt intussen over heel wat unieke & luxueuze eigen locaties en landhuizen. 

Het is "the place to be" voor de organisatie van uw meeting, seminarie, teambuilding, workshop, brainstormsessie, incentive, … in een cosy, verrassende & inspirerende omgeving. 

U bent enige gast en beschikt samen met uw collega's over de volledige exclusiviteit van het landhuis met een onberispelijke & complete hotel-, meeting & catering service.
Ons discreet en flexibel team zorgt voor de complete omkadering van het volledige verblijf en is ten allen tijde bereikbaar en beschikbaar voor een vlotte service waar nodig

Onze gebouwen zijn sfeervol en gezellig ingericht met veel ruimte en daglicht, om het samenzijn en teamgevoel, ook na de meetings, te bevorderen. 
Bij ons zal u zich thuis voelen en ons team zorgt ervoor dat er jullie niets ontbreekt.

Nood aan wat zuurstof? Een aangename break tijdens de bonte meeting?
Een leuke break met een portie frisse lucht kan de creativiteit & productiviteit tijdens meetings een behoorlijke boost geven!

Wij beschikken over een brede waaier aan eigen activiteiten, van zeer actief tot wat rustiger, van avontuurlijk tot voor iedereen haalbaar, van zeer kort tot een uitgebreid actief programma, van puur ontspannend tot coaching-gerelateerd,…

Voorzieningen

Laadpalen

Meeting support

Hotelservice

Good Food

Prive badkamer

Wifi

Oplaadpunt GSM

Prive parking

Open haard

Muziekinstallatie

Bar

TV / Flatscreen

Binnenspelen

Buitenspelen

Tuin & Terras

Professionele keuken

BBQ

EHBO

NAVIGATIE

Nieuwsbrief