Overslaan en naar de inhoud gaan

outdoor - teambuilding - training - events

Kamers 74 Kamers
Badkamers 69 Badkamers
Bedden 218 Bedden
Meeting rooms 19 Meeting rooms
Plenair 220 Plenair

Wildtrails beschikt intussen over heel wat unieke & luxueuse eigen locaties en landhuizen.
Het zijn "the place to be" voor de organisatie van uw meeting, seminarie, teambuilding, workshop, brainstormsessie, incentive, … in een cosy, verrassende & inspirerende omgeving. 

Ons  Village Concept maakt veel combinaties mogelijk. Grange Nicolas  Le Garde-ChassePetit Clément,  Basecamp, Les Pieds dans l’Eau Jeanne de Jupille en  liggen op wandelafstand van elkaar in het dorpje Jupille (nabij Rendeux) en zijn dus perfect combineerbaar om tegemoet te komen aan de grotere groepen (200+).

Ons concept:
U bent enige gast en beschikt samen met uw collega's over de volledige exclusiviteit van het landhuis
met een onberispelijke & complete hotel-, meeting & catering service.
Ons discreet en flexibel team zorgt voor de complete omkadering van het volledige verblijf en is  ten allen tijde bereikbaar en beschikbaar voor een vlotte service waar nodig. 

Onze gebouwen zijn sfeervol en gezellig ingericht met veel ruimte en daglicht, om het samenzijn en teamgevoel, ook na de meetings, te bevorderen. 
Bij ons zal u zich thuis voelen en ons team zorgt ervoor dat er jullie niets ontbreekt.

Nood aan wat zuurstof? Een aangename break tijdens de bonte meeting?
Een leuke break met een portie frisse lucht kan de creativiteit & productiviteit tijdens meetings een behoorlijke boost geven! 
Wij beschikken over een brede waaier aan eigen activiteiten, van zeer actief tot wat rustiger, van avontuurlijk tot voor iedereen haalbaar, van zeer kort tot een uitgebreid actief programma, van puur ontspannend tot coaching-gerelateerd,…

 

 

 

NAVIGATIE

Nieuwsbrief