Overslaan en naar de inhoud gaan

outdoor - teambuilding - training - events

Kamers 76 Kamers
Badkamers 76 Badkamers
Bedden 225 Bedden
Meeting rooms 19 Meeting rooms
Plenair 225 Plenair

Ons Village Concept maakt veel combinaties mogelijk. Grange NicolasLe Garde-ChassePetit Clément,  Basecamp, Les Pieds dans l’Eau en Jeanne de Jupille liggen op wandelafstand van elkaar in het dorpje Jupille (nabij Rendeux) en zijn dus perfect combineerbaar om tegemoet te komen aan de grotere groepen (200+).

Ons concept:

Wildtrails beschikt intussen over heel wat unieke & luxueuze eigen locaties en landhuizen.

Het is "the place to be" voor de organisatie van uw meeting, seminarie, teambuilding, workshop, brainstormsessie, incentive, … in een cosy, verrassende & inspirerende omgeving. 

U bent enige gast en beschikt samen met uw collega's over de volledige exclusiviteit van het landhuis met een onberispelijke & complete hotel-, meeting & catering service.
Ons discreet en flexibel team zorgt voor de complete omkadering van het volledige verblijf en is ten allen tijde bereikbaar en beschikbaar voor een vlotte service waar nodig

Onze gebouwen zijn sfeervol en gezellig ingericht met veel ruimte en daglicht, om het samenzijn en teamgevoel, ook na de meetings, te bevorderen. 
Bij ons zal u zich thuis voelen en ons team zorgt ervoor dat er jullie niets ontbreekt.

Nood aan wat zuurstof? Een aangename break tijdens de bonte meeting?
Een leuke break met een portie frisse lucht kan de creativiteit & productiviteit tijdens meetings een behoorlijke boost geven!
Wij beschikken over een brede waaier aan eigen activiteiten, van zeer actief tot wat rustiger, van avontuurlijk tot voor iedereen haalbaar, van zeer kort tot een uitgebreid actief programma, van puur ontspannend tot coaching-gerelateerd,…

 

 

NAVIGATIE

Nieuwsbrief