Overslaan en naar de inhoud gaan

outdoor - teambuilding - training - events

Over wildtrails

Wildtrails staat voor :

  • Kwaliteit
  • Persoonlijke service
  • Veiligheid
  • Maatwerk
  • Respect voor mens en natuur

Onze Expertise
Met Wildtrails kiest u voor knowhow sinds 1994 in het organiseren van teambuilding, events, meetings, het ondersteunen van training en coaching, incentives, productlaunches … zowel op onze eigen locaties in de  Ardennen als overal in België, Nederland, Groot Hertogdom Luxemburg en Noord Frankrijk.
Wij werken programma’s op maat uit volgens de wensen en noden van onze trouwe (inter)nationale klanten. 55 bedrijven uit de Trends/Tendance Top 100 vertrouwen op Wildtrails sinds 1994, evenals  overheden : De Belgische overheid, Europese commissie, Nato, …
 

E!gen locaties en landhuizen
Wildtrails beschikt over heel wat luxueuze landhuizen &  eigen toplocaties in het dorpje Jupille-sur-Ourthe, tussen La Roche-en-Ardenne en Durbuy.
Onze locaties liggen vlot bereikbaar op slechts 120 km van Brussel, Maastricht & Luxemburg stad midden in de natuur in het hart van de Ardennen.

Onze locaties zijn  sinds jaren “the place to be”  voor veel van onze gasten maar ook voor u : voor de organisatie van uw meeting, seminarie, conference, teambuilding, workshop, brainstormsessie, incentive, … in een cosy, verrassende & inspirerende omgeving.

Ons concept  in onze landhuizen: tijdens uw verblijf bent u de enige gast in het landhuis. Samen met de collega’s beschikt u over de volledige exclusiviteit van het landhuis met een onberispelijke hotel-, meeting & catering service. Feel @ home,  maar met service!

Veel tv-& filmproducties kozen reeds voor onze locaties omwille van hun uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, ligging aan de rivier de Ourthe & ons aanbod qua activiteiten & landhuizen
 

Persoonlijke service
Een team van 30 dynamische, professionele en  enthousiaste vaste medewerkers staat voor u klaar voor een vlotte service.
Zowel voor het opmaken van uw offerte op maat, als voor het verzorgen van een onberispelijke hotel- meeting- & catering service tot het opvolgen en omkaderen van uw event, off site of teambuilding staat ons team het hele jaar door paraat.
 

Safety First
Bij Wildtrails staat veiligheid centraal.

Professionele begeleiding
Professionaliteit en veiligheid staan centraal binnen Wildtrails. Op regelmatige basis zijn er interne opleidingen rond veiligheid en preventie van ongevallen.

  

Gebruik van kwaliteitsvol en veilig materiaal 
Kwaliteit en veiligheid (CEE) van het materiaal van groot belang. Alle materialen worden dan ook frequent gecontroleerd.
Wij werken met het CLiC-iT®  systeem, dit is een uniek beveiligingssysteem dat elk risico qua vallen uitsluit. 

 

Intern Veiligheidssysteem
Naar aanleiding van een audit rond veiligheid en milieu, gestuurd door de Beroeps Federatie van Natuursport Ondernemingen (BFNO), hebben we een volledig intern veiligheidssysteem opgesteld. Alle activiteiten werden geanalyseerd en volledig uitgeschreven en er werd een risicobeheersing opgesteld voor de verschillende aspecten van onze organisatie

 

Lid van BFNO & WANT
Wildtrails is lid van het BFNO (Beroeps Federatie van Natuursport Ondernemingen) en WANT (Wallonie Aventure Nature Tourisme). Als lid van deze twee federaties leveren wij maximale inspanningen om de veiligheid te waarborgen. Wij zorgen ervoor de nodige preventieve veiligheidsmaatregelen te nemen bij het beoefenen van onze activiteiten.

wantbfno

 

 

 

Respect voor mens en natuur
Wildtrails organiseert zijn activiteiten met respect voor natuur, mens, milieu en omgeving.  
Wij sorteren, beperken afval en proberen lokaal aan te kopen.   

Waar we ook gaan:

  • Beperken we afval & nemen wij onze afval (en soms meer) terug mee
  • Vermijden we geluidsoverlast voor de omgeving
  • Dragen we zorg voor fauna en flora.

Met Wildtrails zijn we ook heel  fier op onze eigen natuurreservaten (enigste in de sector) te hebben.   Op & rond onze site in de Ardennen hebben we verschillende terreinen aangekocht & terug aan de natuur geschonken. In overleg met experts doen we er aan natuurbeheer, natuur educatie & bescherming.

 

Het  herstellen van moerasland, het aanleggen van een observatie hut, takkenmuren, insectenhotels, nestkasten voor uilen, valken & meesjes, …  dit deden we  samen met onze klanten met de vele CSR projecten de voorbije jaren.    Ondertussen zijn de Oehoe, ijsvogel, de Europese bever, de gladde slang, reeën, dassen en vele andere dieren & plantensoorten terug vaste gasten op onze sites.

 

Sinds kort stellen we ook maar liefst 64 laadpalen ter beschikking voor uw elektrische wagens! 

 

 

 

 

Equiped by

scottspraywayvaude

Volvotrucks

Goeiemorgen Véronique en Frank,

Wederom bedankt voor de fantastische 2-daagse!

Het team was meteen enorm enthousiast toen ze hoorden dat we terug naar De Pastorie zouden gaan.De voorbije dagen viel er opnieuw veel lof over jullie locatie, de rust, jullie team en het heel lekkere en verzorgde eten! Wederom was alles piekfijn verzorgd! Met wat schrik begonnen sommige collega’s aan het adventure parcours maar uiteindelijk zwierden 10 van de 11 collega’s met een big smile langs de death ride naar beneden.

Heel veel dank opnieuw aan jullie volledige team, de dame in de keuken die zich flexibel opstelde en de traiteur!   

We hebben met ons team constructieve meetings gehad maar tevens ook emotionele gesprekken n.a.v. (...) . Ook op dat vlak was het fijn om op jullie locatie de nodige privacy en ruimte te hebben voor zulke moeilijke gesprekken.

Bedankt! We hebben genoten!

Mvg,

KV

Volvo Group Trucks, De Pastorie, Meeting & Teambuilding

Oxygen

Hey Frank,

Wij hebben een top 2-daagse gehad bij Wildtrails. Medewerkers zeer enthousiast. Alles was weer af! Zeer goede begeleiding ook voor de activiteiten vandaag.

Jullie horen ondertussen tot mijn basisrecept om een bedrijf uit te bouwen😉.

 

Gr, 

TD

Oxygen, La Grange Nicolas, Meeting & Teambuilding

 

pwc

Beste Wildtrails-team,

Ik wil jullie namens ons team bedanken voor de fantastische organisatie van onze Transactions Day afgelopen vrijdag. We hebben een geweldige dag gehad, en alleen maar positieve reacties ontvangen.

In het bijzonder willen we Tom bedanken voor zijn uitstekende begeleiding, en dit doorheen de hele dag. Zijn inzet heeft echt bijgedragen tot het succes van ons evenement.

We kijken ernaar uit om in de toekomst nog met jullie samen te werken voor onze teambuilding.

Met vriendelijke groeten,

P.E.

PWC, Transactions Days, Village Concept

vdm

Hey Wildtrails Team,

Merci pour l’acceuil ces derniers jours!

We hadden boeiende meeting en werden daarbij door jullie zeer goed ontvangen!

We feel energized ! 👊

P.D. 

Vandemoortele Professional, La Grange Nicolas, Meeting & Teambuilding

Google review

Voor de 2e keer met 92 personen verbleven in La Grange Nicolas. Een zeer ruim verblijf op het complex van wildtrails.
Het huis is in één woord geweldig!

Er zijn 35 kamer met allemaal een eigen badkamer. In totaal 92 bedden. Alles is echt af. Zowel buiten als binnen. Hoogwaardige materialen. Luxe badkamers. Mooie ruime luxe keuken. Mooi meubilair zowel binnen als buiten. Openhaard, lederen bankstellen enz enz. Fijne bedden inclusief het gebruik van beddengoed. Mooie omgeving. Aan het water. Echt super.

R.K.

Google Review - 03/2023

engie

Ik wil jullie en de teams graag even kort bedanken voor de excellente dienstverlening weer deze week! Alles top verlopen … ook de samenwerking met Mentally Fit. Hartelijk dank voor de inspiratie daarvoor.

Altijd een plezier om bij jullie langs te mogen komen.

Teamcooking was trouwens ook een succes (met wat hulp van de chef voor mijn bizarre cocktail met komkommer en wasabi 😉).

Tot de volgende keer, 

E.D.

ENGIE - Porte de Cielle - teambuilding & meeting

Securitas

Beste Frank,

Wij willen jou en je team hierbij graag danken voor de uitstekende teambuilding in Vecmont en Jupille op 15 & 16 juni. Onthaal, accommodatie, activiteiten, catering … alles was perfect, we hebben ervan genoten. Ik hoop in de toekomst opnieuw een beroep te kunnen doen op jullie diensten.

Met vriendelijke groeten, B.P.

Securitas - De Pastorie Vecmont - Meeting & Teambuilding

unilin

Hallo, 

Ik heb enkel lovende woorden gehoord over de 3 daagse! Hartelijk dan voor de strakke planning en feilloze organisatie!

mvg, 

A.M.

Unilin - De Pastorie

coca-cola

Bonjour Coralie,

 Je me permets de revenir vers vous pour tout d’abord encore une fois vous remercier pour la très bonne journée que nous avons passé ce mardi sur votre site.

Le cadre était idéal et nous avons tous passé une très bonne journée grâce à votre équipe sur place. Encore merci !

M.G. 

Coca-Cola, Teambuilding & Meeting

Omega Pharma Lotto

Dag Frank,

Nogmaals bedankt voor de schitterende driedaagse.

Met sportieve groeten, M.W.

Omega Pharma Lotto - Teambuilding

EY

Frank en Koen,

Felicitaties met het goede opzet in Vecmont.

Een prachtige locatie in combinatie met een goede organisatie.

Mvg, W.H.

EY - De Pastorie Vecmont - Training & Coaching i.s.m. Mentally Fit - Koen Gonnissen

Novartis

Beste Julie, beste Frank,

Namens alle collega’s zou ik jullie, en alle andere medewerkers ter plaatse, willen bedanken voor het zeer aangename verblijf in Le Garde Chasse en andere gîtes. Dankzij jullie professionele aanpak en flexibiliteit is onze cycle meeting een topper geworden! De verzorgde maaltijden werden door iedereen geapprecieerd, en ook het restaurant Au Compte d’Harscamp viel in de smaak. Net als bij ons vorig verblijf zullen we onze ervaring met Wildtrails zeker delen. Hartelijk dank en tot binnenkort.

Met vriendelijke groeten, I.D.

Novartis Pharma - Le Garde-Chasse - Cycle meeting

Glenaki

Dag Frank,

Dank voor de fijne samenwerking en om te helpen de mediaworkshop van Glenaki een succes te maken. Je hebt een schitterend team!

We houden contact, groetjes, B.D.

Dag Frank,

Onze workshop zit erop! En we kunnen terugkijken op een succesvol event. We hadden perfect gerekend want we waren exact met 100 personen! We hadden geluk met het weer, wat natuurlijk mooi meegenomen is, maar de inkleding binnen was ook TOP! We hebben veel complimenten gekregen over de locatie, dus dat is heel fijn. Maar ik wil absoluut jouw team bedanken! Iedereen zag werk, stelde zich flexibel op, niets was te veel gevraagd, ze waren allen super vriendelijk… een top team heb je daar! Dus wil je hen zeker bedanken in onze naam? Nogmaals bedankt en tot een volgende keer!

Groetjes, C.V.

Glenaki - Pop-up Brussel The Barn

STIB

Bedankt Frank.

STIB was super tevreden.

Thibault van jullie team heeft ons super goed begeleid.

Ik heb hem proficiat gewenst.

Het is steeds een plezier om onze team sessies bij jullie te doen.

Tot binnenkort en hartelijke groet, V.V.

STIB i.s.m. Mentally Fit - Le Garde Chasse - Training & Coaching

Ingenium

Frank,

Ik wilde je nog eens persoonlijk bedanken en je hele team feliciteren met wat jullie voor ons in elkaar gestoken hebben. Onze teambuilding was af, jouw team was op en top professioneel. Naast het feit dat ik zelf gelukkig was om te zien dat iedere medewerker van INGENIUM zich goed geamuseerd heeft, en een boodschap mee naar huis heeft, was ik onder de indruk op de wijze waarop jullie alles georganiseerd hadden en enthousiast onder controle hadden. Echt top. Indrukwekkend. Is voor herhaling vatbaar.

Van harte, N.V

.

Ingenium - Doornik - Teambuilding

BNP

Beste Frank,

Even snel terugkoppelen … jullie hebben een topscore gehaald: gemiddelde 8,6/10 en 87% geeft 8, 9 of 10/10. Super! Felicitaties aan jullie team!

Vriendelijke groeten, G.V.

BNP PARISBAS FORTIS - Jodoigne - Networking & Teambuilding

KBC

Dag Frank,

Wat jullie aanbieden aan bedrijven is uniek in de markt en met geen enkel hotel of trainingscentrum te vergelijken. De beleving is totaal! Ik kreeg van S. L. ook al heel positieve feedback over de KBC-sessie van vorige week “Ik was er zelf niet bij, maar ik heb alleen maar positieve reacties opgevangen, zowel over de locatie als over de schitterende service, de flexibiliteit en het lekker eten” Dat kan tellen.

Groeten, T.H.

KBC - Le Garde-Chasse - KBC Mastery opleiding

Qbus

Beste Julie,

De teambuilding is goed verlopen, ik wou jullie graag nog bedanken voor de fijne samenwerking. Het team was enthousiast over locatie, activiteiten, begeleiding. Het was een voorstel op maat, perfect uitgevoerd.

Bedankt, L.Q.

Qbus - Porte de Cielle - Teambuilding

Bemobile

Frank, Nathalie,

Ik wilde jullie graag nog eens bedanken voor de samenwerking, de goede ondersteuning door jullie mensen en verzorgde catering. Iedereen is supertevreden en vond het event zeer geslaagd. Afgelopen jaren is er hard gewerkt en met deze teambuilding hebben we onze medewerkers op een gepaste manier kunnen bedanken.

Graag tot een volgende keer, Mvg, E.R.

BE-MOBILE - Le Garde-Chasse - Meeting & Teambuilding

Lannoo

Dag Frank,

Nogmaals dank aan jou en je team voor de organisatie van een onvergetelijke dag aan Uitgeverij Lannoo op 1 september!

De ontvangst was hartelijk en de begeleiding was zeer professioneel. Een unieke locatie met veel charme!

Groeten en tot een volgende gelegenheid, A.D.

Lannoo - Basecamp - Teambuilding

Econocom

Goedemorgen Géraldine,

Ik heb al een paar super goeie reacties ontvangen. Ze hebben zich goed geamuseerd Het slechte weer heeft de fun niet ondermijnt.

Met vriendelijke groeten - Cordialement - Best regards, M.M.

Econocom - Pieds dans l'eau, Basecamp, Petit Clément - Management Away Day - Meeting & Teambuilding

Domo

Beste Frank, Beste Géraldine,

In naam van onze CEO en het ganse managementteam van DOMO Chemicals wens ik jullie nog eens uitdrukkelijk te bedanken voor de perfecte organisatie en toplocatie voor onze teamsessies van 24 tem 26 februari.

Vriendelijke groet, S.D.

DOMO Chemicals - De Pastorie Vecmont - Teamsessies

Eternit

Bedankt hiervoor en nogmaals dank voor de vlotte organisatie van afgelopen vrijdag! Een dikke pluim aan de drie enthousiaste begeleiders die hun initiaties met veel overgave en passie aan onze mensen hebben overgebracht.

Groetjes, A.J.

Eternit - Antwerpen - Teambuilding

Protime

Beste Frank,

Hartelijk dank voor de teambuilding van afgelopen zaterdag. We hebben langs alle kanten enthousiaste reacties gekregen, sommige anciens spraken zelfs van de beste teambuilding ooit bij Protime! Daarom via deze weg een dikke proficiat aan gans jullie team voor de knappe organisatie!

Met vriendelijke groet, J.V.

Protime - Basecamp - Teambuilding

Netapp

Hi Nathalie,

Ik wilde je nog even bedanken voor je hulp voor afgelopen donderdag voor de groep van Netapp. De begeleiding was top, locatie geweldig, weer super en catering ook dik in orde! Verder hadden we uiteindelijk een paar personen minder maar dat mocht de pret niet drukken. Heel erg bedankt en hopelijk tot een volgende keer!

Groetjes, L.D.

NettApp - Basecamp - Teambuilding

Cordeel

Dag Frank, Dag Géraldine,

Weekend was top! BEDANKT. Alles was perfect. Leuke activiteiten en goede begeleiding. Het huis was supergezellig en luxueus ingericht. Prachtige, rustige ligging. Alles was er voorzien. Lekker eten. Prima georganiseerd! Iedereen heeft zich super geamuseerd en was vol lof over het weekend! :-)

Met vriendelijke groeten, A.D.

Cordeel - Le Garde-Chasse - Teambuilding

AS Adventure

Beste,

Begin deze week verbleef ik met AS Adventure 2 dagen in het Basecamp. Naar aanleiding van dit aangename verblijf wil ik echt het volledige team feliciteren met de professionele aanpak, de nette infrastructuur, de organisatie, en kortom de algemene sfeer.

Bedankt! P.W.

A.S. Adventure - Pieds dans l'eau, Petit Clément, Jeanne de Jupille, Basecamp - Meeting & Teambuilding

Trifinance

Beste Nathalie,

Hartelijk dank voor alweer een perfecte organisatie!

De deelnemers waren heel tevreden en ook onder de indruk van de locatie!

Tot in de zomer voor de volgende edities! S.T.

Trifinance - De Pastorie Vecmont - Training & Coaching

Coca- Cola

Nathalie,

Ik wou je nog even een mailtje sturen om jullie organisatie te bedanken voor onze team building vorige donderdag en vrijdag. Het was een superleuke ervaring en heb veel positieve feedback gekregen. TOP! Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten, S.S.

Coca Cola HR - De Pastorie Vecmont - Meeting & Teambuilding

Bopro

Dag Nathalie,

Graag wil ik u en uw organisatie bedanken voor de goede organisatie van onze Bopro dagen. We waren zeer tevreden uw de locaties, de catering, uw organisatie enz.

Dankjewel! B.V.

Bopro - Le Garde Chasse - Teamcoaching

Oxand

He Frank,

De Firma OXAND was zeer tevreden van hun teambuilding bij WILDTRAILS.

Ze vonden het in één woord: EXCELLENT! So job well done … Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet, T.D.

Oxand - Basecamp - Teambuilding

Kinepolis

Dag Géraldine,

Nogmaals bedankt voor de organisatie, alles was top! Ondanks de regen en de aanpassingen van de activiteiten zijn we zeer tevreden.

L.V.

Kinepolis - Porte de Cielle - Meeting & Teambuilding

Vind!

Dag Frank, Dag Nathalie,

De bedankingen stromen binnen. Iedereen spreekt in superlatieven. Het was dus eens zeer geslaagde dag. Voor mij doet het deugd om alle vind!ers tevreden te zien.

Bedankt, N.

Vind! - Doornik - 25 years customer event

Samsung

Hey Frauke,

Ik wil jullie nog eens bedanken in naam van Fast forward maar ook in naam van Samsung voor de gezellige teamincentive! Alleen maar positieve reacties over de animaties, de accommodatie, …

Vriendelijke Groetjesn, J.L.

Samsung i.s.m. Fast Forward - Le Garde-Chasse - Meeting & Teambuilding

SAP

Goedemorgen Frauke & Frank,

Hartelijk dank voor de organisatie van vorige week! Het was schitterend. Iedereen was laaiend enthousiast over de locatie, de sfeer, de catering, … Kortom alles was super. Ook dank aan het team dat alles voorbereid heeft. Niets was hen te veel. Namens SAP: een zeer welgemeende ‘Dank u wel’!

Groetjes, T.V.

SAP - Pop-up Brussel The Barn

IBM

Dag Frank,

ik wil je graag bedanken voor een zeer geslaagde sessie vorige week. Locatie en service was perfect. Het team was zeer tevreden en dit is dus zeker voor herhaling vatbaar.

Vriendelijke groet, E.J.

IBM - Le Garde-Chasse - Meeting & Teambuilding

Wurth

Beste,

Vorig weekend beleefden we een geweldige tijd met de firma Wurth bij jullie.

De organisatie was top!

Met vriendelijke groeten, P.P.

Wurth - Basecamp - Teambuilding

Ter Beke

Frauke en collega’s,

Vanuit onze organisatie een welgemeende dankjewel voor de organisatie van de tweedaagse voor mijn collega’s vorige week, alles werd heel erg geapprecieerd en heel positief onthaald en het weer was ook schitterend natuurlijk! Nogmaals dank en tot een volgende keer!

E.R.

Ter Beke - De Pastorie Vecmont - Meeting & Teambuilding

Johnson & Johnson

Hallo Nathalie,

Nog eens van harte bedankt voor de fantastische teambuilding. Zeker een dank aan het team in Jupille! Iedereen vond het één van de beste teambuildings die we ooit hebben gehad.

Vriendelijke groeten, L.T.

Johnson & Johnson - Teambuilding

Trifinance

Beste Frank,

Hartelijk dank voor de organisatie van ons event vorige week! Het was een groot succes en iedereen was laaiend enthousiast! (vooral over de lekkere wafels) Sowieso tot binnenkort in La Roche en misschien ook voor ons summer event!

Groetjes, S.T.

Trifinance - Pop-up Brussel The Barn - Winter event

Real Dolmen

Dag Frauke en het volledige Wildtrails-team,

BEDANKT voor de vlekkeloze organisatie! Het was echt SUPER!

Groetjes, M.S.

Real Dolmen - De Pastorie Vecmont - Meeting & Teambuilding

allerganAllergan AG

Beste Marion, Beste Frank,

Eerst en vooral willen we jullie hartelijk danken voor de fijne teambuilding activiteit die jullie georganiseerd hebben voor Allergan. Wij hebben er erg van genoten en zijn ook zeker dat het onze teams weer dichter bij elkaar gebracht heeft. Een “dank je wel” ook aan de instructeurs die aanwezig waren om alles in goede banen te leiden. Zeer fijne mensen die een passie uitstralen voor hun job.

Vriendelijke groet, L.V.

Allergan AG - Basecamp - Teambuilding

 

dELA

 

Beste Geraldine,

 

Wil jij aub het ganse team bedanken voor de uitstekende verzorging tijdens onze 2-daagse.

Het ontbrak ons aan niets (integendeel) en we voelden ons echt “thuis”.

 

Tot de volgende keer.

A.C.

Dela - Le Garde-Chasse - Meeting & Teambuilding

Orange

Dag Geraldine,

Ik wil je ook graag nog zeggen dat we een geslaagde off-site achter de rug hebben. Iedereen was zeer enthousiast over de locatie, het samen koken…. Bedankt voor de organisatie!

Mvg, H.L.

Orange - Le Garde-Chasse - Meeting & Teambuilding

VWR

Beste,

De teambuilding vorige week is enorm goed meegevallen. Bedankt voor de uitstekende organisatie! Privé zijn we met een aantal families ook aan het kijken om een weekendje te organiseren in de Ardennen.

Mvg, K.D.

VWR - Basecamp - Teambuilding

AG

Beste,

Nogmaals bedankt voor het onthaal en sublieme organisatie van onze offsite. Alle collega’s waren bijzonder enthousiast omtrent locatie, faciliteiten, onthaal en activiteiten.

Mvg, 

JD

AG insurance

NAVIGATIE

Nieuwsbrief