Overslaan en naar de inhoud gaan

outdoor - teambuilding - training - events

Opening in May '19: La Grange Nicolas

In mei 2019 opent Wildtrails de deuren van alweer een nieuwe toplocatie: La Grange Nicolas.

In totale rust en afzondering zal u ook hier terecht kunnen voor de organisatie van uw weekend.

La Grange Nicolas is onderdeel van een eeuwen oude vierkanshoeve, die met respect voor het oude gebouw volledig gerestaureerd wordt tot een exclusief landhuis. 
Door de jarenlange input en feedback van onze gasten zal La Grange Nicolas nog meer dan al onze andere locaties, een inspirerende & verademende unieke plek worden. Het zal geschikt zijn voor de grote groepen of voor de kleinere gezelschappen die van veel ruimte en comfort houden.

Deze sfeervolle toplocatie zal beschikken over 35 kamers met eigen badkamer, en kan tot 94 personen ontvangen. Het huis beschikt over meerdere ruime zalen met met veel daglicht en open haard, sfeervolle en gezellige ingerichte ruimtes waar zowel vergaderd als gezellig nagepraat kan worden.

De prachtige open keuken, een partyroom met eigen bar in de oude wijnkelder, een uitgestrekt terras & een natuurlijk amfitheater aan de oevers van de Ourthe met een geweldig uitzicht,… elk van deze plekken zal voor een “wauw-effect” zorgen.

Zowel binnen als buiten zal “alles” voorzien worden zodat u in een natuurlijke & aangename omgeving kan werken met uw team: een luxe koffiemachine, meeting materialen, biljard, kicker, muziekinstallatie,…

Gedurende uw verblijf zal u, zoals altijd volgens het Wildtrails concept, onze enige gast zijn en geniet u van de volledige exclusiviteit van dit gebouw. 

Via ons Village Concept kan La Grange Nicolas perfect gecombineerd worden met onze andere locaties in het dorpje (Le Garde-Chasse, het  Basecamp, Les Pieds dans l’Eau, Petit Clément &  Jeanne de Jupille), die op wandelafstand van elkaar liggen om tegemoet te komen aan de grotere groepen (tot 70 single kamers of 140 gedeelde kamers).

 

NAVIGATIE

Nieuwsbrief