Overslaan en naar de inhoud gaan

outdoor - teambuilding - training - events

Kamers 11 Kamers
Badkamers 10 Badkamers
Bedden 34 Bedden
Meeting rooms 2 Meeting rooms
Plenair 20 Plenair

Porte de Cielle is de ideale plek voor een meeting in een informele omgeving, een brainstormsessie of een inspirerende presentatie. Het gebouw beschikt over een mooie vergaderzaal, een gezellig salon met open haard en een volledig ingerichte keuken. Op het terras geniet u van een spectaculair zicht op de Ourthe vallei. Het landhuis ligt aan de rand van het dorpje Cielle, nabij La Roche-en-Ardenne.

Ons concept:

Wildtrails beschikt intussen over heel wat unieke & luxueuze eigen locaties en landhuizen, waaronder Porte de Cielle. 
Het is "the place to be" voor de organisatie van uw meeting, seminarie, teambuilding, workshop, brainstormsessie, incentive, … in een cosy, verrassende & inspirerende omgeving. 

U bent enige gast en beschikt samen met uw collega's over de volledige exclusiviteit van het landhuis met een onberispelijke & complete hotel-, meeting & catering service.
Ons discreet en flexibel team zorgt voor de complete omkadering van het volledige verblijf en is ten allen tijde bereikbaar en beschikbaar voor een vlotte service waar nodig

Onze gebouwen zijn sfeervol en gezellig ingericht met veel ruimte en daglicht, om het samenzijn en teamgevoel, ook na de meetings, te bevorderen. 
Bij ons zal u zich thuis voelen en ons team zorgt ervoor dat er jullie niets ontbreekt.

Nood aan wat zuurstof? Een aangename break tijdens de bonte meeting?
Een leuke break met een portie frisse lucht kan de creativiteit & productiviteit tijdens meetings een behoorlijke boost geven!

Wij beschikken over een brede waaier aan eigen activiteiten, van zeer actief tot wat rustiger, van avontuurlijk tot voor iedereen haalbaar, van zeer kort tot een uitgebreid actief programma, van puur ontspannend tot coaching-gerelateerd,…

 

Voorzieningen

Meeting support

Hotelservice

Good Food

Prive badkamer

Wifi

Oplaadpunt GSM

Prive parking

Open haard

Espresso machine

Muziekinstallatie

Inhouse disco

Bar

TV / Flatscreen

Binnenspelen

Biljart

Tuin & Terras

Buitenspelen

Professionele keuken

Ijsblokjes

BBQ

EHBO

NAVIGATIE

Nieuwsbrief