Overslaan en naar de inhoud gaan

outdoor - teambuilding - training - events

Kamers 35 Kamers
Badkamers 35 Badkamers
Bedden 92 Bedden
Meeting rooms 5 Meeting rooms
Plenair 220 Plenair

In mei 2019 opent Wildtrails de deuren van alweer een nieuwe toplocatie: La Grange Nicolas.

In totale rust en afzondering zal u ook hier terecht kunnen voor de organisatie van uw seminarie, teambuilding, meeting, workshop, incentive, coaching… of feestje.

La Grange Nicolas is onderdeel van een eeuwen oude vierkanshoeve, die met respect voor het oude gebouw volledig gerestaureerd wordt tot een exclusief landhuis.  

Door de jarenlange input en feedback van onze gasten zal La Grange Nicolas nog meer dan al onze andere locaties, een inspirerende & verademende unieke plek worden. Het zal geschikt zijn voor de grote groepen of voor de kleinere gezelschappen die van veel ruimte en comfort houden.

Deze sfeervolle toplocatie zal beschikken over 35 kamers met eigen badkamer, comfortabele meeting ruimtes met daglicht, open haard & break-out mogelijkheden, sfeervolle en gezellige ingerichte ruimtes waar zowel vergaderd als nagepraat kan worden.

De prachtige open keuken, een partyroom met eigen bar in de oude wijnkelder, een uitgestrekt terras & een natuurlijk amfitheater aan de oevers van de Ourthe met een geweldig uitzicht,… elk van deze plekken zal voor een “wauw-effect” zorgen.

Zowel binnen als buiten zal “alles” voorzien worden zodat u in een natuurlijke & aangename omgeving kan werken met uw team: een luxe koffiemachine, meeting materialen, biljard, kicker, muziekinstallatie,…

Ook in La Grange Nicolas zullen we met ons concept werken:
U bent enige gast en beschikt samen met uw collega's over de volledige exclusiviteit van het landhuis
met een onberispelijke hotel-, meeting & catering service.
Ons discreet en flexibel team zorgt voor de volledige omkadering van uw verblijf en is  ten allen tijde bereikbaar en beschikbaar voor een vlotte service waar nodig. 

Nood aan wat zuurstof? Een aangename break tijdens de bonte meeting?
Een leuke break met een portie frisse lucht kan de creativiteit & productiviteit tijdens meetings een behoorlijke boost geven! 
Wij beschikken over een brede waaier aan eigen activiteiten, van zeer actief tot wat rustiger, van avontuurlijk tot voor iedereen haalbaar, van zeer kort tot een uitgebreid actief programma, van puur ontspannend tot coaching-gerelateerd,…

Wij hebben ook verschillende andere locaties op wandelafstand, deze kunnen gecombineerd worden via ons "Village Concept”.

Neem gerust een kijkje op de pagina van Le Garde-Chasse om een idee te krijgen van het interieur en de sfeer die ook in La Grange Nicolas zal gecreëerd worden.  

Voorzieningen

Meeting support

Meeting support

Hotelservice

Hotelservice

Good food

Good Food

Prive badkamers

Prive badkamer

Wifi

Wifi

Oplaadpunt gsm

Oplaadpunt GSM

Prive parking

Prive parking

Open haard

Open haard

Espressomachine

Espresso machine

Muziekinstallatie

Muziekinstallatie

Inhouse disco

Inhouse disco

Bar

Bar

Tv flatscreen

TV / Flatscreen

Indoor games

Binnenspelen

Biljart

Biljart

Vogelpik

Vogelpik

Tafelvoetbal

Tafelvoetbal

Tuin terras

Tuin & Terras

Buitenspelen

Buitenspelen

Professionele keuken

Professionele keuken

Ice cubes

Ijsblokjes

Bbq

BBQ

Ehbo

EHBO