Overslaan en naar de inhoud gaan

outdoor - teambuilding - training - events

Kamers 35 Kamers
Badkamers 35 Badkamers
Bedden 92 Bedden
Meeting rooms 5 Meeting rooms
Plenair 220 Plenair

In totale rust en afzondering kan u hier terecht voor de organisatie van uw seminarie, teambuilding, meeting, workshop, incentive, coaching… of feestje.

Dit landhuis ligt op wandelafstand van het Wildtrails Basecamp en kan gecombineerd worden met andere huizen via het Village Concept.

La Grange Nicolas is onderdeel van een eeuwen oude vierkantshoeve, die met respect voor het oude gebouw volledig gerestaureerd werd tot een exclusief landhuis.  

Door de jarenlange input en feedback van onze gasten is La Grange Nicolas nog meer dan al onze andere locaties, een inspirerende & verademende unieke plek worden. Het is geschikt voor grote groepen of voor de kleinere gezelschappen die van veel ruimte en comfort houden.

Deze sfeervolle toplocatie beschikt over 35 kamers met eigen badkamer, comfortabele meeting ruimtes met daglicht, open haard & break-out mogelijkheden, sfeervolle en gezellige ingerichte ruimtes waar zowel vergaderd als nagepraat kan worden.

De prachtige open keuken, een partyroom met eigen bar in de oude wijnkelder, een uitgestrekt terras & een natuurlijk amfitheater aan de oevers van de Ourthe met een geweldig uitzicht,… elk van deze plekken zorgen voor een “wauw-effect”.

Zowel binnen als buiten is “alles” voorzien zodat u in een natuurlijke & aangename omgeving kan werken met uw team: een luxe koffiemachine, meeting materialen, biljart, kicker, muziekinstallatie,…

ons concept:

U bent de enige gast en beschikt samen met uw collega's over de volledige exclusiviteit van het landhuis met een onberispelijke & complete hotel-, meeting & catering service.
Ons discreet en flexibel team zorgt voor de complete omkadering van het volledige verblijf en is ten allen tijde bereikbaar en beschikbaar voor een vlotte service waar nodig

Onze gebouwen zijn sfeervol en gezellig ingericht met veel ruimte en daglicht, om het samenzijn en teamgevoel, ook na de meetings, te bevorderen. 
Bij ons zal u zich thuis voelen en ons team zorgt ervoor dat er jullie niets ontbreekt.

Nood aan wat zuurstof? Een aangename break tijdens de bonte meeting?
Een leuke break met een portie frisse lucht kan de creativiteit & productiviteit tijdens meetings een behoorlijke boost geven! 
Wij beschikken over een brede waaier aan eigen activiteiten, van zeer actief tot wat rustiger, van avontuurlijk tot voor iedereen haalbaar, van zeer kort tot een uitgebreid actief programma, van puur ontspannend tot coaching-gerelateerd,…

 

 

Voorzieningen

Laadpalen

Meeting support

Hotelservice

Good Food

Prive badkamer

Wifi

Oplaadpunt GSM

Prive parking

Open haard

Espresso machine

Muziekinstallatie

Inhouse disco

Bar

TV / Flatscreen

Binnenspelen

Biljart

Vogelpik

Tafelvoetbal

Tuin & Terras

Buitenspelen

Professionele keuken

Ijsblokjes

BBQ

EHBO

NAVIGATIE

Nieuwsbrief