Menu

ADVENTURE PARCOURS

Touwparkoers en challenge

Beveiligd met een klimgordel en een leeflijn, vertrekken we voor een tocht langs diverse bruggen en passages: indianenbrug, junglebrug, balkenbrug, apenbrug, een stuk spelonk in de rots, evenwichtsbruggen,... en dit allemaal op een hoogte van 4 tot 15m!

Via ferrata

De mooiste via ferrata van de streek! 

Een via ferrata is een veilige klimtechniek op een rots met een mix van bergwandelen en rotsklimmen via rotsrichels en ladders. Deze activiteit is haalbaar voor iedereen en alles gebeurt onder professionele begeleiding van onze ervaren gidsen. Uitgerust met een leeflijn, een klimgordel en een helm zijn we na een veiligheidsbriefing klaar om de rots te trotseren! Eenmaal boven, glijden we via de deathride/tokkel 120m over de Ourthe naar beneden met een hoogteverschil van meer dan 50 meter!

De tyrolienne

Een onvergetelijke vlucht via katrolbanen, over ravijnen tussen bomen en rotsen!

De rappel

Laat je zakken tegen onze rotswand met behulp van een touw en een 'acht'. Tijdens de afdaling (20m) geniet je van een uniek uitzicht op onze prachtige Ourthe vallei. Je daalt af tot een eindpunt die zich net enkele meters boven de Ourthe bevindt. Onze ervaren gidsen zorgen ervoor dat alles uiterst veilig verloopt.

De pamperpaal

Onze pamperpaal is een 8 meter hoge paal met daarop een klein plateautje. Om deze paal te beklimmen gebruiken we de kleine treden langs de zijkant. Vanaf dan begint het echte werk. Zonder aanmoediging van uw vrienden is het zeer moeilijk de eerste stap te zetten op het kleine plateautje bovenaan de paal. 

Eens zover en veilig boven, moet je een sprong wagen naar een trapeze. Uiteraard gebeurt dit allemaal onder toezicht van een gids en ben je volledig uitgerust van klimgordel - en helm. 

1/2 dag Aventure: Via Ferrata, touwparcours, tyrolienne, deathride
Prijs: 23€ pp

Dagprogramma Aventure: Via Ferrata, touwparcours, tyrolienne, deathride, pamperpaal
Prijs: 37€ pp

Une journée Aventure-Kayak: Via Ferrata, touwparcours, tyrolienne, deathride + kayak
Prijs: 33€ pp

 

Duur: 3uur